Lašva komerc d.o.o. Nova Bila
lasva-komerc@tel.net.ba +387/30/707-481

O nama

Lašva Komerc je pouzdan i siguran partner za sve koji traže više. Vaše zadovoljstvo, sigurnost i udobnost naš su primarni zadatak.

Od našeg početka prije više od 20 godina izrasli smo u priznat i renomiran brend, prepoznatljiv kako na području Srednje Bosne, tako i šire. Velik broj naših djelatnika s nama je od samog osnutka poduzeća, pomogao je u izgradnji našeg imena, te će nesumnjivo na najbolji mogući naćin odgovoriti na svaki Vaš zahtjev. Ono što nas izdvaja od drugih je naše iskustvo, stručnost, europski standardi, vrhunska oprema i educiran kadar. Mi smo tu za Vas.

Kvalitetu i profesionalan pristup Lašva Komerca prepoznao je i njemački koncern Mercedes-Benz, čiji smo ovlašteni zastupnik. Za automobile marke Mercedes-Benz kaže se da su kraljevi cesta, što nije slučajno, jer je kvaliteta, pouzdanost i visoka udobnost ovih vozila ujedno i njihov zaštitni znak. U Lašva Komercu vršimo prodaju originalnih Mercedes-Benz rezervnih dijelova,  prodaju i servis za Mercedes-Benz osobna i gospodarska vozila, Unimog i Bus.

Ovlašteni smo zastupnik Castrol ulja i maziva,te specijalne opreme nadogradnje, alata i ležajeva najuglednijih svjetskih kuća.

Možete nas pronaći u mjestu Donje Putićevo kod Travnika, na magistralnom putu Sarajevo – Banja Luka.

Radno vrijeme:

 

Radnim danom:  08.00 – 16.30

Subotom:            09.00 – 13.00