MERCEDES‑BENZ TRUCKS SERVIS.

Ekonomičnost Vašeg teretnog vozila ovisi i o servisu i održavanju. S ovlaštenim djelatnicima, učinkovitim procesima i originalnim dijelovima na razini klase, Mercedes‑Benz Trucks poduzima sve kako bi Vaše teretno vozilo što duže bilo tamo gdje zarađuje novac: na cesti.

Da bi Vaše teretno vozilo bilo pokretno.

UČINKOVITO.

Mercedes‑Benz Trucks Service omogućuje vam da svoje teretno vozilo održavate u najboljem mogućem stanju i da je uvijek spremno za uporabu. Pritom sve započinje stručnim upravljanjem održavanjem – najvažnijom stavkom za održivo očuvanje vrijednosti i kratka razdoblja mirovanja vozila.

Zahvaljujući učinkovitim rješenjima kao što su Mercedes-Benz Trucks servisni ugovori ili Mercedes‑Benz Trucks Uptime, preuzimamo na sebe brojne Vaše probleme i profesionalno ih rješavamo. Tako se možete u potpunosti koncentrirati na svoj posao.

ORIGINALNO.

Svako se održavanje obavlja sukladno uputama proizvođača s originalnim dijelovima iz Mercedes‑Benz Trucksovog asortimana. Kako bi Vaš Mercedes-Benz ostao Mercedes-Benz, bio u punoj pripravnosti u svakom trenutku i zadržao svoju vrijednost

POUZDANO.

Bilo da je riječ o redovitom održavanju, izbjegavanju neplaniranih boravaka u radionici ili profesionalnoj pomoći u slučaju neplaniranog ostajanja vozila izvan pogona – Vaše se teretno vozilo uz Mercedes‑Benz Trucks Service uvijek nalazi u najboljim rukama. Popravci se obavljaju stručno, Vaše je vozilo brzo ponovno na cesti, a jamstvo i dalje vrijedi.

KOMFORNO.

Svi podaci pri ruci – sigurno sačuvani zahvaljujući pohranjivanju u Digitalnu knjižicu održavanja. A uz Mercedes ServiceCard plaćanje se diljem Europe može znatno pojednostavniti.

PROFESIONALNO.

Oko 2500 servisnih radionica s više od 20.000 djelatnika Mercedes‑Benz Trucksove servisne organizacije, čiji je Lašva-Komerc doo ponosni član, čini gustu svjetsku mrežu koja svaki dan obavi više od 8000 popravaka.

O Vašem se teretnom vozilu brinu visoko kvalificirani djelatnici u modernim servisnim radionicama opremljenima specijalnim alatima. Sve se odvija pomoću učinkovitih IT-sustava i procesa pa je Vaše teretno vozilo brzo ponovno na cesti.

STRUČNO.

Otklanjanje i profesionalno rješavanje problema – za takve se situacije svaki Mercedes‑Benz Trucksov serviser osposobljava i trajno obrazuje na najbolji mogući način. Možete se osloniti na njihovu pouzdanu pomoć, upravo u složenim situacijama. Jer nitko ne poznaje Vaše teretno vozilo bolje od djelatnika Mercedes‑Benz Trucksa. Napokon, Mercedes‑Benz Trucks ga je proizveo i testirao!

Empty section. Edit page to add content here.
Empty section. Edit page to add content here.
Empty section. Edit page to add content here.
Empty section. Edit page to add content here.

 

Servis

Lašva Komerc doo
Mercedes-Benz Partner

Donje Putićevo bb
72276 Nova Bila
Bosna i Hercegovina

+387 62 530 424
+387 30 707 481
lasva-komerc@tel.net.ba

Kako nas pronaći?

Lokacija