Redovna kontrola.

 

Naši stručnjaci u sklopu pregleda prilikom obavljanja Servisa A i Servisa B temeljito će prekontrolirati vaš Mercedes-Benz, promijeniti ulje i zamijeniti komponente u skladu s Mercedes-Benzovim proizvođačkim smjernicama. U sklopu Servisa A provode se razne kontrole, a Servis B obuhvaća kontrole svih komponenata vozila povezanih sa sigurnošću i jednostavnošću korištenja vašeg vozila. To znači da i dalje možete na siguran način i bez problema uživati u vožnji svog Mercedes-Benza.

Servisiranjem svog vozila kod Mercedes-Benz servisnog partnera ostvarujete pogodnost Mobilo rješenja za mobilnost, Digitalnog servisnog izvješća i opcijskih usluga preuzimanja i dovoženja vozila.

Dogovorite termin za servis

Krajnje temeljit pregled.

 

Uz pregled u sklopu Servisa A i Servisa B vi i vaš EQ model Mercedes-Benza ne morate brinuti o sigurnosti.

Osim raznih kontrola, pregledavaju se i komponente specifične za EQ modele, poput visokonaponske baterije, utičnice za punjenje vozila i kabla za punjenje.

Na taj način možete voziti bez ikakvih briga.

Dogovorite termin za servis

Ako vam se dogodi kvar, nezgoda ili manji problem ili ako vam je vozilo namjerno oštećeno, naši će se stručnjaci diljem Europe pobrinuti da nastavite putovanje. I to na način da će popravak izvršiti na licu mjesta, dati vam na korištenje zamjensko vozilo ili vam organizirati zrakoplovne karte. A ako se želite odmoriti dok čekate da vam se vozilo popravi, sa zadovoljstvom ćemo vam platiti hotelski smještaj.

Mobilo rješenje za mobilnost serijski se integrira u svako putničko Mercedes-Benz vozilo za prve dvije godine korištenja, a zatim se može besplatno produljivati na godinu dana prilikom servisa u Mercedes-Benzu tijekom ukupnog razdoblja od najviše 30 godina.

Na vozila koja su prvi put registrirana u razdoblju od 24.10.1998. do 31.03.2008. primjenjuje se prethodna verzija ovog proizvoda MobiloLife, pod uvjetom da je rješenje redovno zamijenjeno servisom kod ovlaštenog Mercedes-Benz servisnog partnera.

Pogledajte više o Mobilo

Digitalno servisno izvješće stavlja vam na raspolaganje pouzdanu evidenciju obavljenih servisnih radova. Potpuni podaci o obavljenim servisnim radovima na siguran se način čuvaju u središnjoj bazi podataka Mercedes-Benza do kraja vijeka trajanja vozila.

U aplikaciji Mercedes me, kao vlasnik vozila možete u bilo kojem trenutku pregledavati svoje podatke o servisima. Uvijek preporučujemo da se zadnje servisno izvješće sačuva, primjerice ako budete željeli prodati vozilo.

Ako se izvješće izgubi, Mercedes-Benz partner u stanju je dostaviti sve podatke o servisiranju vozila te po potrebi izraditi kompletnu servisnu povijest vozila.

Idi na Mercedes me ID

Nemate vremena dovesti svoj Mercedes-Benz na servis? Nema problema.

Naša služba za preuzimanje i vraćanje vozila sa zadovoljstvom će na zahtjev preuzeti vaš Mercedes-Benz i to kod kuće ili na bilo kojem drugom mjestu, primjerice u uredu ili teretani.

Vratit ćemo vam vaš Mercedes-Benz čim završimo sa servisiranjem.

Obratite nam se i iznesite svoje zahtjeve.

Kontaktirajte nas

Mercedes-Benz
KONTROLA

Potpuno neovisno od toga jeste li već klijent u Mercedes-Benz servisnoj radionici i Vaše se vozilo tamo redovno održava: zahvaljujući našoj sezonskoj kontroli, na putu ste sigurniji – u proljeće, prije putovanja na odmor i na početku hladnog godišnjeg doba. Vaš Mercedes dolazi kod nas i podvrgava se mnogim provjerama i temeljnim ispitivanjima funkcija.

Mercedes-Benz
PROIZVODI ZA ODRŽAVANJE

S Mercedes-Benz originalnim proizvodima za održavanje na sjajan način se čuva atraktivan vanjski izgled Vašeg Mercedesa kako bi i dalje mogao privlačiti sve poglede. Za svako godišnje doba i svaki deo vozila postoje odgovarajući Mercedes-Benz proizvodi za održavanje. Odabrani sastojci prilagođeni su određenim površinama i izuzetno efikasni. Tako se štiti i čuva vrijednost i sjaj Vašeg Mercedesa. I to na ekološki održiv način koji je nježan prema materijalima.

Mercedes-Benz
NAVIGACIJE

Vaš Mercedes-Benz sistem navigacije nudi Vam pouzdano navođenje na visokom nivou. Međutim, naš se svijet neprestano mjenja. Zbog toga se karte za naše sisteme navigacije redovno ažuriraju. S Mercedes-Benz ažuriranjem karti jednim potezom ćete ponovno imati savršenu navigaciju. Tako ćete zaobići nepotrebne gužve i opušteno stići do svojih odredišta. Bez obzira na to putujete li na zimski odmor ili kući.

Mercedes-Benz
KLIMA UREĐAJI

Dobar i čist zrak u unutrašnjosti vozila presudan je za koncentraciju i udobnost tijekom vožnje. Redovnim čišćenjem klima-uređaja osiguravamo prijatnu klimu u Vašem Mercedesu – posebno za alergčare. Klima-uređaj se temeljno čisti, a testiramo i hlađenje i podešavanja temperature. Osim toga, po potrebi mjenjamo filter kabine tako da se polen, sitna prašina i čestice pouzdano filtriraju pa u svakoj vožnji možete uživati uz zrak optimalne kakvoće.

Mercedes-Benz
PROVJERA RABLJENIH VOZILA

Bez obzira na to da li želite da kupite ili prodate rabljeno vozilo – s provjerom Mercedes-Benz rabljenih vozila ste na sigurnoj strani. Vozilo koje su provjerili naši stručnjaci otklonit će svaku vrstu nesigurnosti prilikom kupovine. Prilikom prodaje možete ukazati na provjerenu kvalitetu svog vozila i tako stvoriti optimalnu bazu za prodaju i pregovaranje.

Mercedes-Benz
ZAMJENA I ČUVANJE KOTAČA

Mercedes-Benz partner Lašva-Komerc doo temeljito će vam pregledati naplatke i gume, zamijeniti kotače, a opcijski se nudi i usluga čuvanja guma.

 

Servis

Lašva Komerc doo
Mercedes-Benz Partner

Donje Putićevo bb
72276 Nova Bila
Bosna i Hercegovina

+387 62 530 424
+387 30 707 481
lasva-komerc@tel.net.ba

Kako nas pronaći?

Lokacija